Advertisement

Φωτια Αλεποχωρι / Ypo Elegxo H Pyrkagia Sto Alepoxwri News Gr / Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε σπίτια.

Φωτια Αλεποχωρι / Ypo Elegxo H Pyrkagia Sto Alepoxwri News Gr / Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε σπίτια.. Στην εκκένωση εξι οικισμών, αλλά και δύο μοναστηριών έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο κορινθίας προχώρησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινήθηκε προς το αλεποχώρι. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο. Μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας καίει από το βράδυ της τετάρτης, με την πολιτική προστασία να έχει προχωρήσει στην εκκένωση δεκάδων σπιτιών 20.05.2021, sputnik ελλάδα. Κινείται προς το αλεποχώρι η φωτιά. Η φωτιά κατακαίει τα πάντα.

7ij7qwjfvjaodm
7ij7qwjfvjaodm from www.kathimerini.gr
Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά κατευθύνεται προς αλεποχώρι. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε σπίτια. Πατούλη άμεση η ανταπόκριση της περιφέρειας στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που έφτασε στο αλεποχώρι, από το σχίνο κορινθίας. Το μεσημέρι διαφαινόταν πως η. Εξακολουθεί να είναι απειλητική η φωτιά που ξέσπασε χθες (19/05) στον σχίνο, με τις αρχές να υπενθυμίζεται ότι, σήμερα το πρωί εκκενώθηκε προληπτικά το αλεποχώρι, με τους κατοίκους να. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Αλεποχώρι σύμβουλος τοπικής κοινότητας σχίνου:

Εξακολουθεί να είναι απειλητική η φωτιά που ξέσπασε χθες (19/05) στον σχίνο, με τις αρχές να υπενθυμίζεται ότι, σήμερα το πρωί εκκενώθηκε προληπτικά το αλεποχώρι, με τους κατοίκους να.

Εκκενώθηκαν οικισμοί, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις. Το μεσημέρι διαφαινόταν πως η. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Εκπρόσωπος πυροσβεστικής για φωτιά στο σχίνο κορινθίας: Εξακολουθεί να είναι απειλητική η φωτιά που ξέσπασε χθες (19/05) στον σχίνο, με τις αρχές να υπενθυμίζεται ότι, σήμερα το πρωί εκκενώθηκε προληπτικά το αλεποχώρι, με τους κατοίκους να. Χαρδαλιάς, η φωτιά προκλήθηκε από καύση υπολειμμάτων εντός του. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Αλεποχώρι σύμβουλος τοπικής κοινότητας σχίνου: Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο. Σύμφωνα με τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά κατευθύνεται προς αλεποχώρι. Μεταξύ των δεκάδων συγκλονιστικών στιγμιοτύπων που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής, συμπεριλαμβάνεται και το παρακάτω βίντεο, στο οποίο φαίνεται η τρομερή φωτιά να κινείται.

Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο. Η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες, αλλά οι δυνατοί άνεμοι η φωτιά καίει ανάμεσα σε αλεποχώρι και μέγαρα κοντά στο χάνι και γι' αυτό ήρθε το μήνυμα από. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο. Στην εκκένωση εξι οικισμών, αλλά και δύο μοναστηριών έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο κορινθίας προχώρησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι, οι άνεμοι εντάθηκαν ξανά και προκάλεσαν νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στα.

Y4gl4ixhd6bldm
Y4gl4ixhd6bldm from lookaside.fbsbx.com
Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στον σχίνο κορινθίας, από αργά το βράδυ της τετάρτης όταν και η φωτιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση, καίγοντας σε. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, καπνοί και στάχτες έχουν φτάσει μέχρι και στο κέντρο της αθήνας. Μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας καίει από το βράδυ της τετάρτης, με την πολιτική προστασία να έχει προχωρήσει στην εκκένωση δεκάδων σπιτιών 20.05.2021, sputnik ελλάδα. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Η πυρκαγιά έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ κατέστρεψε σπίτια στον οικισμό μαυρολίμνη στο αλεποχώρι. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται, ωστόσο το γεγονός ότι η πυρκαγιά εξαπλώνεται οδήγησε. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Η φωτιά κατακαίει τα πάντα.

Εξακολουθεί να είναι απειλητική η φωτιά που ξέσπασε χθες (19/05) στον σχίνο, με τις αρχές να υπενθυμίζεται ότι, σήμερα το πρωί εκκενώθηκε προληπτικά το αλεποχώρι, με τους κατοίκους να.

Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες, αλλά οι δυνατοί άνεμοι η φωτιά καίει ανάμεσα σε αλεποχώρι και μέγαρα κοντά στο χάνι και γι' αυτό ήρθε το μήνυμα από. Το μεσημέρι διαφαινόταν πως η. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται, ωστόσο το γεγονός ότι η πυρκαγιά εξαπλώνεται οδήγησε. Χαρδαλιάς, η φωτιά προκλήθηκε από καύση υπολειμμάτων εντός του. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινήθηκε προς το αλεποχώρι. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο. Λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι, οι άνεμοι εντάθηκαν ξανά και προκάλεσαν νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στα. Η φωτιά ξεκίνησε από το. Η πυρκαγιά έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ κατέστρεψε σπίτια στον οικισμό μαυρολίμνη στο αλεποχώρι. Η φωτιά κατακαίει τα πάντα.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Η φωτιά ξεκίνησε από το. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Με εντολή του περιφερειάρχη αττικής γ. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο.

Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Sto Alepoxwri Megarwn
Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Sto Alepoxwri Megarwn from www.altsantiri.gr
Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο. Αυτή την ώρα η φωτιά επεκτείνεται και προς αλεποχώρι και μέγαρα με τον δήμαρχο της περιοχής να πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκενώνονται σπίτια και στο αλεποχώρι. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινήθηκε προς το αλεποχώρι. Εκπρόσωπος πυροσβεστικής για φωτιά στο σχίνο κορινθίας: «η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι» όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου. Χαρδαλιάς, η φωτιά προκλήθηκε από καύση υπολειμμάτων εντός του.

Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε σπίτια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά κατευθύνεται προς αλεποχώρι. Αυτή την ώρα η φωτιά επεκτείνεται και προς αλεποχώρι και μέγαρα με τον δήμαρχο της περιοχής να πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκενώνονται σπίτια και στο αλεποχώρι. Η πυρκαγιά έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ κατέστρεψε σπίτια στον οικισμό μαυρολίμνη στο αλεποχώρι. Εξακολουθεί να είναι απειλητική η φωτιά που ξέσπασε χθες (19/05) στον σχίνο, με τις αρχές να υπενθυμίζεται ότι, σήμερα το πρωί εκκενώθηκε προληπτικά το αλεποχώρι, με τους κατοίκους να. Εκκενώθηκαν οικισμοί, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, καπνοί και στάχτες έχουν φτάσει μέχρι και στο κέντρο της αθήνας. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται, ωστόσο το γεγονός ότι η πυρκαγιά εξαπλώνεται οδήγησε. Σύμφωνα με τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά. Αλεποχώρι σύμβουλος τοπικής κοινότητας σχίνου: Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας καίει από το βράδυ της τετάρτης, με την πολιτική προστασία να έχει προχωρήσει στην εκκένωση δεκάδων σπιτιών 20.05.2021, sputnik ελλάδα. Το μεσημέρι διαφαινόταν πως η. Χαρδαλιάς, η φωτιά προκλήθηκε από καύση υπολειμμάτων εντός του.

Posting Komentar

0 Komentar